Beskæring

Hække er en god og meget udbredt måde for danske husejere at indramme haven på. Alle typer af hæk kræver dog vedligeholdelse som f.eks. de årlige hækklipninger. Fra tid til anden er en beskæring af hækken også nødvendig.

Hvorfor er beskæring nødvendigt?

Risikoen ved at lade hækken blive for høj eller bred er at den kan vælte og blive skæv. Forestil dig en ligusterhæk, der er blevet 2 meter bred. Denne vil være tilbøjelig til at svaje ved kraftige vindstød og skulle det ske at der over vinteren kommer sne, så vil sneen lægge sig ovenpå hækken og det er naturligvis heller ikke optimalt.

Hvordan skal hækken beskæres?

Typisk beskærer man det første år hækken i højden og i den ene side. 1-2 år efter kan man så, hvis nødvendigt beskære den anden side også. Det er dog langt fra altid nødvendigt at begge sider skal beskæres.

Hvornår skal hækken beskæres?

De mest almindelige hække som liguster og bøg skal gerne beskæres uden for vækstsæsonen. Som udgangspunkt beskærer man i det tidlige forår eller i det sene efterår. Igen er det vigtigt at pointere at det afhænger af, hvilken type hæk der er tale om. Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig.

For at sikre en korrekt beskæring og et flot resultat, kommer vi gerne ud og besigtiger hækken, hvorefter vi afgiver et tilbud på opgaven.
Vores priser er som udgangspunkt altid inkl. Oprydning og bortskaffelse af det afklippede, medmindre andet er oplyst/aftalt.

Udfyld kontaktformular


 DET SIGER VORES KUNDER