Snerydning og saltning

Gå vinteren trygt imøde

Vi tilbyder snerydning og saltning for små og store virksomheder, grundejerforeninger og boligselskaber beliggende i Aarhus.
Det skal være trygt og sikkert at færdes på de områder, som i vinterhalvåret bliver udsat for sne og frost. Vi sørger for at du som grundejer opfylder alle lovkrav vedrørende snerydning og generel glatførebekæmpelse.

Regler for snerydning og saltning

Ved manglende glatførebekæmpelse kan man som grundejer gøres erstatningsansvarlig ved eventuelle faldskader. Der skal ryddes for sne hurtigst mulig efter snefald i tidsrummet kl. 07-22. Er man bevidst omkring færdsel på området uden for dette tidsrum er man også forpligtet til at rydde sne her. Der skal ligeledes saltes så fodgængere kan færdes sikkert på fortove, stier, trapper osv.

Priser

Alle vores priser er konkurrencedygtige og gennemsigtige. Vi bestræber os på at gøre det så enkelt som overhovedet muligt. I samarbejde med dig som kunde sammensætter vi den vi den mest optimale løsning. Vi tilbyder priser pr. gang, priser pr. sæson og timepriser.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, du kan ringe til os på tlf. 60720649 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Her kan du læse mere om os, og hvordan vi kan hjælpe dig med snerydning og saltning.

Udfyld kontaktformular


  DET SIGER VORES KUNDER