Træfældning

Har du et eller flere træer på din grund som du ønsker fældet?
Der kan være mange årsager til at et træ bør fældes. Det kan f.eks. være at det giver for meget skygge i resten af haven, står for tæt op af en bygning eller ganske enkelt bare er blevet for stort og er til gene.

Fældning af træer kræver hjælp fra professionelle fagfolk, som har den nødvendige erfaring kombineret med det rigtige udstyr. Vi sørger for at træet i første omgang bliver tilset, hvorefter vi fælder det med den højeste præcision. Vi vægter sikkerhed ekstremt højt. Sikkerhed for vores medarbejdere og sikkerhed for dig som kunde at træet falder som planlagt.
Hvis træet ikke kan fældes, så har vi også mulighed for at topkappe det. Topkapning udføres når træet ikke kan fældes med motorsav fra jorden, men i stedet skal skæres ned i etaper.
Efter endt træfældning sørger vi for at bortskaffe det afklippede og rydde pænt op. Hvis det ønskes, kan vi naturligvis også save træet op til brænde.

Når træet er fældet, vil der i mange tilfælde stå en træstub tilbage. Denne kan vi naturligvis også fjerne. Vi tilbyder også stubfræsning og rodfræsning. Dette kan du læse mere om under siden om stubfræsning.

Der er mange forhold, der skal tages højde for når det kommer til træfældning. Derfor tilbyder vi altid besigtigelse af opgaven, hvorefter vi sender et tilbud med en fastpris på opgaven.
Kontakt os allerede i dag så vi sammen kan få skruet den helt rigtige løsning sammen til dig.

Udfyld kontaktformular 


  DET SIGER VORES KUNDER