Hækklipning

Hækklipning er en af de opgaver man som husejer i Danmark bare ikke kan komme uden om. Vi har derfor gjort det nemt for dig.
Vi klipper hvert år flere hundrede hække i Aarhus og omegn, og vi kan også klippe din. Vores mange års erfaring gør at vi garanterer et flot resultat hver gang. Der er i øvrigt ikke noget så dejligt som en pæn og nyklippet hæk.

Hækplanter er delt op i forskellige kategorier af løvfældende, stedsegrønne, delvist stedsegrønne og vintergrønne.
De mest almindelige typer hæk herhjemme er liguster, bøg og naur. Vi har også stedsegrønne som eksempelvis taks, thuja og laurbær.

Hvor ofte og hvordan skal hækken klippes?

For at opnå de pæneste resultater og den flotteste hæk, anbefaler vi at hækklipningen foretages 2 gange årligt. Første gang lige omkring Sankt Hans, anden gang sidst i august og frem til midt i september.
Ved almindelig hækklipning klippes hækken ind og ned til, hvor den er klippet sidst. Hækken skal som udgangspunkt gerne klippes så den er bred forneden og lidt smallere foroven.
Hvis hækken er blevet for høj eller for bred, så trænger den måske til at blive beskåret fremfor at blive klippet. I så fald kan du finde mere info på siden om beskæring.

Hvad koster en hækklipning?

Vi har altid faste lave meterpriser på vores hækklipning, som gør det nemt og overskueligt for dig som kunde. Prisen er 25 kr. pr. meter for enkeltsidet hæk og 40 kr. pr. meter for dobbeltsidet hæk. Der kommer et tillæg på 4 kr. pr. meter, hvis hækken er højere end 180 cm. Priserne er inkl. moms, oprydning og bortskaffelse af det afklippede. Vi foretager naturligvis hækklipning af alle slags hække, store som små.

Se priserne samt uddybende info nedenfor og book en tid direkte igennem vores bookingsystem eller kontakt os på telefon 60720649.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig for gode råd og vejledning.

Hækklipning enkeltsidet hæk
DKK 25 inkl. moms - Pr. Løbende meter
Minimum DKK 1.000
Tillæg på 4 kr. Pr. Meter, hvis hækken er højere end 1,80 m
Inkl. Bortskaffelse af haveaffald
Hækklipning dobbeltsidet hæk
DKK 40 inkl. moms - Pr. Løbende meter
Minimum DKK 1.000
Tillæg på 4 kr. Pr. Meter, hvis hækken er højere end 1,80 m
Inkl. Bortskaffelse af haveaffald

  DET SIGER VORES KUNDER