Hækklipning

Hækklipning er en af de opgaver man som husejer i Danmark bare ikke kan komme uden om. Vi har derfor gjort det nemt for dig.
Vi klipper hvert år flere hundrede hække i Aarhus og omegn, og vi kan også klippe din. Vores mange års erfaring gør at vi garanterer et flot resultat hver gang. Der er i øvrigt ikke noget så dejligt som en pæn og nyklippet hæk.

Hækplanter er delt op i forskellige kategorier af løvfældende, stedsegrønne, delvist stedsegrønne og vintergrønne.
De mest almindelige typer hæk herhjemme er liguster, bøg og naur. Vi har også stedsegrønne som eksempelvis taks, thuja og laurbær.

Hvor ofte og hvordan skal hækken klippes?

For at opnå de pæneste resultater og den flotteste hæk, anbefaler vi at hækklipningen foretages 2 gange årligt. Første gang lige omkring Sankt Hans, anden gang sidst i august og frem til midt i september.
Ved almindelig hækklipning klippes hækken ind og ned til, hvor den er klippet sidst. Hækken skal som udgangspunkt gerne klippes så den er bred forneden og lidt smallere foroven.
Hvis hækken er blevet for høj eller for bred, så trænger den måske til at blive beskåret fremfor at blive klippet. I så fald kan du finde mere info på siden om beskæring.

Hvad koster en hækklipning?

Vi har altid faste lave meterpriser på vores hækklipning, som gør det nemt og overskueligt for dig som kunde. Prisen er 29 kr. pr. meter for enkeltsidet hæk og 44 kr. pr. meter for dobbeltsidet hæk. For kun 99 kr. inkl. moms tilbyder vi i øvrigt oprydning og bortskaffelse af det afklippede. Vi foretager naturligvis hækklipning af alle slags hække, store som små.

Se priserne samt uddybende info nedenfor og book en tid direkte igennem vores bookingsystem eller kontakt os på telefon 60720649.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig for gode råd og vejledning.Accounts

Free Trial

Projects

Hækklipning enkeltsidet hæk

DKK 29 inkl. moms

Pr. Løbende meter

Minimum DKK 1.000

Maks. højde før klipning 220 cm, ellers spørg for pris

Oprydning og bortskaffelse DKK 99 inkl. moms

Hækklipning dobbeltsidet hæk

DKK 44 inkl. moms

Pr. Løbende meter

Minimum DKK 1.000

Maks. højde før klipning 220 cm, ellers spørg for pris

Oprydning og bortskaffelse DKK 99 inkl. moms


  DET SIGER VORES KUNDER