Havemand Aarhus ApS - Lokale afdelinger i hele Jylland!

Specialister i fliserens

Havemand Aarhus ApS er specialister i fliserens til de bedste priser på markedet. Vi kører i hele Jylland og tilbyder rensning, desinficering og imprægnering af alle typer fliser.

Rensning af fliser

Vores effektive fliserens fjerner alt flisepest, mos, alger og ukrudt på alle typer af belægningssten. Vi garanterer at dine gamle fliser bliver lige så pæne som nye!
Uanset hvilken type fliser du har og hvor gamle de er, så leverer vores rensning et fantastisk resultat.
Efter endt rensning får belægningen desuden en desinficering samt imprægnering. Imprægneringen har en beskyttende og forebyggende effekt, der gør at fliserne forbliver pæne ud i fremtiden.

Hvordan foregår en fliserensning?

1. Fliserens 
Fliserne renses med vores professionelle og skånsomme udstyr som er specielt designet til netop dette formål. Her kommer vi flisepest, mos og alger til livs. Vores professionelle udstyr gør at fliserne ikke tager skade af rensningen. Efter rensningen hvor fuger, mos og alger er blevet renset op skylles belægningen ren.

2. Desinficering af fliserne 
Efter fliserensen tilføres den rene belægning en desinficering som trækker ned i flisen og nedbryder de dybereliggende usynlige alger. Desinficeringen skal ligge og arbejde inden vi kommer tilbage for at imprægnere fliserne.

3. Imprægnering
1-2 uger efter fliserensen og desinficeringen kommer vi tilbage og imprægnerer fliserne så de er beskyttet og modstandsdygtige overfor alger og flisepest i fremtiden.

Ved tilkøb af imprægneringen er der mulighed for at vælge den årlige desinficering, som giver garanti på ovenstående behandling.

 

Modtag et tilbud inden for 24 timer!


PRISER

Fliserens inkl. desinficering

DKK 25 inkl. moms

Pr. m2

Fjerner flisepest, mos og alger

Desinficering af fliserne

Professionelt udstyr som skåner fliserne

Imprægnering

DKK 10 inkl. moms

Pr. m2

Forsegling af overfladen

Overfladen forbliver modstandsdygtig

Forlænger behandlingens levetid

15 års garanti på fliserens 

Fra DKK 795 inkl. moms

Årligt abonnement

Årlig desinficering 

Gælder dybdegående alger og flisepest

Din garanti for pæne fliser 


  DET SIGER VORES KUNDER